Å trene med forkjølelse

Først vil jeg si tusen takk til de som har vært innom siden min:) en spesiell takk til de som følger meg:D  Våren er fylt med mange spennende begivenheter både sportslige og private som jeg vil dele med dere fremover.

I dag hadde jeg min første treningsøkt på noen dager. Jeg har nemlig vært forkjølet. Symptomene kom allerede mandag forrige uke men jeg valgte å trene allikevel frem til torsdag. Det eneste jeg klarte var selvfølgelig å gjøre meg selv enda sykere. Så nå har de tre siste dagene gått i å ligge langflat, drikke og spise antioksidanter. Her er en oppskrift på en vegetarsuppe jeg mener hjelper mot forkjølelse. Uansett gir den varme og næring til en frossen og skrall kropp.

LINSESUPPE MOT FORKJØLELSE

2, 5 dl røde linser                                                                                                                   1 Chili (eller mengde etter smak)
2 finhakkede sjalottløk
2 fedd finhakket hvitløk
2 kuttede gulerøtter 
5 dl vann
0,5 ts chillipulver
0,5 ts korianderpulver
1 ts malt spisskummin
1 ts paprikapulver
1 ts gurkemeie
1 laurbærblad
Olivenolje
Nykvernet pepper
Himalaya salt (du kan også bruke vanlig salt)

Røde linser trenger som regel ikke å bløtlegges før bruk. Kok linsene etter anvisning separat i en kjele med ca 5 dl vann. Fres løk,chili og hvitløken raskt i olje i en annen kjele. Tilsett 5 dl vann, gulerøtter og resten av krydderet og la det småkoke i 15 − 20 min. Smak til med krydder og fjern laurbærbladet. Tilsett deretter linsene og bruk en stavmikser for å jevne suppen.

Startet morningen med 55min. spinning
Startet morningen med 55min. spinning

I dag ble det bare med den ene spinning økten. Men i morgen satser jeg på å være tilbake på den vanlige treningsplanen igjen. Det blir godt. Tar ikke mange dagene uten trening før man føler at formen er sigende.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s