Første innlegg: Hvem er jeg?!/Who am I?

Mitt navn er Linda Pano,32 år, bor i Oslo med samboer og to barn.  Når jeg ikke er mamma og “hushjelp” er det trening og kunstnerisk utfoldelse det går i. Akkurat nå trener jeg mot ett mål. Nemlig  VM i Sumobryting i Taiwan, august 2014. Men før det er det noen hinder som må krysses! For å kvalifisere seg til VM må man gjøre en bra jobb ,og  få med seg en medalje under EM i Bulgaria som allerede går av stabelen i slutten av juni.

For utenom sumo, trener og konkurrerer jeg også i grappling. Treningen min er ganske variert, og på denne måten får jeg med meg så mange grep og teknikker som mulig. MMA, bryting og sumo, for ikke å glemme styrke og kondisjon. Yoga for å holde kroppen myk og fleksibel.

Her vil jeg fortelle litt om tankene mine ,treninger, turer, konkurranser, oppturer, nedturer og andre hverdagslige ting som skjer på veien til VM i Sumo. Og det STORE spørsmålet: Klarer jeg å nå mitt mål???

Håper du følger med meg!

Profilbilde
Profilbilde

ENGLISH:

My name is Linda Pano, 32 years, live in Oslo (Norway) with my partner and two children. When I’m not mom and “maid” , it`s the training and artistic expression that fills my spare time. Right now I train towards one goal. The World Championships in Sumo wrestling in Taiwan, August 2014. But before that there are some obstacles that must be crossed! In order to qualify for the World Championship you have to do a great job, and win a medal at the European Championships in Bulgaria that already takes place in late June.
Beside sumo,I also  train and compete in grappling. My training is quite diverse, and this way I get to learn so many steps and techniques as possible. MMA, wrestling and sumo, not to mention strength and conditioning. Yoga to keep my body soft and flexible.

Here I will tell you a little about my thoughts, trainings, trips, competitions, ups, downs and other everyday things that happen on the road to the WC in Sumo. And the BIG question: Can I achieve my goal???

Hope you follow me!

Profilbilde
Linda Pano en tidlig morgen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s