Ingen Barbie dukke…./ No Barbie doll…

English version further down the page

SWlinda3

Da jeg hadde litt fri på morningen i dag benyttet jeg muligheten til å surfe gjennom noen nye blogger. Selvfølgelig syns jeg det er mest interessant å lese om trening, mat og jente ting……. etter en liten stund fant jeg ut at ett flertall av disse bloggene var skrevet av utrolige søte og pene jenter, eller av kjekke veltrente menn…Barbie og Ken! Det er jo ikke så merkelig da det er jo kosthold, trening og helse de blogger om, og de får stramme kosthold og teningsregimer til å  se så enkelt ut. Men er det så enkelt?? Er det kanskje en skygge side bak de perfekte bildene?

Jeg vet at med familie, skolebarn og jobb er det ikke alltid like enkelt å få alt til å gå opp selv om man planlegger hver minste detalj av dagen. Er du en blogg leser og finner motivasjon og tips i disse bloggene er det helt perfekt for det er derfor disse menneskene legger masse tid og krefter i det.

Mitt tips er å følge de råd og tips som passer for deg, din kropp og din hverdag. Jeg tror at det grunnleggende og viktigste er at du holder deg aktiv uansett vekt og alder. Og gjør sunnere valg. Da vil resten komme av seg selv, og bra valg blir til slutt en vane. Kanskje du t.o.m oppdager en ny side av deg selv.

Jeg er dessverre ingen Barbie dukke. Men jeg trener hardt, og kan kose meg i helgene….. selv om jeg noen ganger må jobbe med noen kilo før jeg skal gå kamper;)

Nyt livet, ha ett mål og  ha det morsomt mens du gjør det:)!

grapsw
Norwegian grappling League.

 

grappsw2
Norwegian grappling League . Me on top.

 

English:

When I had some time off in the morning,  I used the opportunity to browse through some new blogs. Of course I think it is most interesting to read about fitness, food and girl stuff ……. after a while I found out that the majority of these blogs is written by incredible cute and pretty girls, or the handsome well-trained men Barbie and Ken! It’s not  strange when it is  diet, fitness and health the blogs are about, and they get tight diet and training regimes look so easy. But is it that simple? Is there perhaps a dark side behind the perfect images?

I know that family, school children and a job is not always easy to combine With training and tight diet plan, even if you plan every detail of the day. Are you a blog reader and find motivation and tips in these blogs thats absolutely Perfect, for that’s why they put a lot of time and effort into it.

My tip is to follow the inspiration that is right for you, your body and your life. I think that the basic and most important thing  is that you stay active regardless of weight and age. And make healthier choices. Then the rest will come by itself, and good Choices will beacome a habit. Maybe you even discover a new side of yourself.

Unfortunately I am no Barbie doll. But I work hard, and can enjoy myself on the weekends ….. even though I sometimes have to work to loose a few pounds before I go matches😉

Enjoy life, have a goal and have fun while doing it :)!

3 thoughts on “Ingen Barbie dukke…./ No Barbie doll…

  • I find it difficult to find time to train. Working full time, raising 3 kids can be a challenge, even if my plan is excellent. I agree, it’s about making healthy choices.
    Rob

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s