T.G.I Friday!

 

English version further down the page

bentrening
God helg!

Endelig fredag! ……og vår?! Det ser nemlig ut som vinteren har sluppet taket i hovedstaden. Nå begynner en sesong med spennende ute treninger og aktiviteter. Har så mye å fortelle om utfordringer og personlige grenser som skal sprenges! Skal se om jeg får lagt ut noen bilder og poster i helgen. Stikkord: Sandbryting, hinderløyper og vikinger. Det kribler i kroppen bare av tanken……eller kanskje det bare er vår yr??

English:

Finally Friday! ……and spring?! It does in fact look like winter has let go of the capital. Now begins a season of exciting outdoor trainings and activities. Have so much to tell about the challenges and personal boundaries to crush! I Will see if I can take some  pictures and post this weekend. Keywords: Sandwrestling, obstacle courses and Vikings. It tingles in the body just by the thought …… or maybe it`s just spring??

Have a great weekend!!

13 thoughts on “T.G.I Friday!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s