Lesjaverk, Norway

English Version further Down the page

Vi har hatt en flott tur! Det høres som vanlig ut som en stor klisjè, men det å komme seg ut fra byen og maset er terapi for sinnet. Her har vi gått rundt i skogen omringet av mektige fjell. Nesten ikke møtt på mennesker, og de man møter på hilser man på og slår av en prat  selv om man adri har møtt hverandre før. Klisjè får være det det er. For meg var dette en deilig pause.

Men nå er vi hjemme igjen og det er kun 4 dager til vi reiser til Polen for å konkurrere. Jeg er ikke helt i boks med vekta enda, så her har man ikke tid til å ligge på lat siden. Jeg får krysse fingrene, og knyte på meg jogge skoene så ordner det seg nok.

Litt lenger ned på siden er det noen bilder fra turen.

English:

We had a great trip! It sounds as usual like a big cliché, but to get out of town  is therapy for the mind. Here we wandered around in the woods surrounded by majestic mountains. Almost not seeing any other People,  and  the few People you meet , you greet and have a chat with even if you`ve never met them  before. Clichè will be what it is. For me this was a nice break.

But now we are home again and it’s only four days until we leave for Poland to compete. I am not quite in  box with  the weight yet, so I have no time to be on the lazy side. I’ll cross my fingers and tie my jogging shoes on and hope it will be okay.

A little further down the page are some photos from the trip.

Lesja1Lesja2lesja3Lesja

 

 

13 thoughts on “Lesjaverk, Norway

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s