*HYLETE* treningstøy/ *HYLETE* training clothes

English Version further Down the page

Dette innlegget vet jeg vil være interessant for flere av dere som trener mye og kan kjenne seg igjen når jeg sier at 50% av klesskapet består av treningstøy, men også de som er ute etter å kjøpe ett par skikkelig gode treningsplagg de kan ha lenge uten at det blir slitt og mister passform.

Jeg har ett par krav når jeg skal finne treningstøy:

  • Sitter godt (personlig liker jeg høyt liv)
  • Puster (hater å føle meg klam)
  • Utseende (ikke bare plaggets utseende , men det må se bra ut på også:) )
  • Tåler variert og hardt bruk

Jeg fikk prøve HYLETE cross training tights og har brukt litt tid på dette nå. Det første jeg la merke til var den super lette følelsen. Det er alltid ett pluss! Når det kommer til passform lurer jeg på om jeg kanskje begynne å bli litt sær?! Jeg har blitt helt avhengig av høyt liv.  To ting jeg hater er å bli forstyrret i treningen  fordi jeg må trekke buksen opp  fordi den enten sklir nedover rumpa  eller leggene. MEN med HYLETE tightsen kan du velge om du ønsker lavt eller høyt liv, buksen har en tykk strikk i livet som holder buksen på plass uten å stramme og stoffet klemmer seg rundt kroppen uten å være ubehagelig. Jeg har kunnet trene knebøy, løpt og trent bryting uten at noe har sklidd ned og falt ut;)Nupper og passform er mitt siste krav, jeg bryter mye på matte og trener mye styrke med stenger o.l som lager merker og nupper i vask. Jeg vasker og trener relativt ofte og har enda ikke sett noe skader på tightsen.

Hylet tights

bilde 2hybilde 1hy

Men jeg må ikke glemme å fortelle om HYLETE V-NECK topp. Jeg kan si akkurat det samme om denne toppen. Det aller første jeg la merke til er hvor utrolig lett og myk den er. Aller første gangen jeg brukte den var faktisk i forbindelse med at jeg ikke hadde pakket med meg nok t-skjorter, og det var litt varmere en jeg trodde i Polen da vi skulle ut å spise litt på kvelden.  Men denne kan du like greit bruke på fritiden som når du trener. Denne har også tålt hardt bruk og mange vask uten å miste den feminine formen.

Hylet V-neck

På vei ut for en matbit i Polen 2014
På vei ut for en matbit i Polen 2014

Jeg vil vel si at jeg er svært fornøy med dette funnet og kan absolutt anbefale det videre.  Du kan se flere modeller, farger og handle på http://www.flexfit.no. Og hvis du er rask kan du få med deg den 20% rabatten de har på treningstopper i uke 19(fortsatt noen dager igjen!)

Dette innlegget var vel kanskje mest for jentene,men jeg skal se om jeg kan få ordnet noen bilder til gutta også etter hvert:)

 

ENGLISH

This post I know will be interesting for many of you who exercise a lot and can relate when I say that 50% of the wardrobe consists of sportswear, but also those who are looking to buy a pair of really good workout clothing that will last a long period of time without being worn and loose fit.

I have a few requirements when I find exercise clothes:
◾ Good fitment (personally I like the high waist)
 Breaths (hate to feel clammy)
Appearance (not just the garment appearance, but it has to look good on too 🙂)
Resistant to varied and hard use

I tryed HYLETE crosstraining tights and have spent some time in this now. The first thing I noticed was the super lightweight feel. That is always a plus! When it comes to fit, I wonder if I might start getting a little weird?! I have become totally dependent on the high wais. Two things I hate are to be disturbed in the exercise because I have to pull the pants up because it is either sliding down the bum or legs. BUT  with HYLETE tights, you can choose whether you want low or high waist, the pants have a thick elastic waistband that keeps pants in place without being too tight and the fabric hugs around the body without being uncomfortable. I have been able to train  squats, run and  wrestle With out something slipping down 😉 The fit is my last requirement, I wrestle a lot on the mat and a lot of strength training with rods, etc., and it usually make marks and bumps in the fabrick. I wash and exercising fairly often and have not seen any damage to the tights.

But I must not forget to tell you about HYLETE VNECK top. I can say exactly the same about this top. The first thing I noticed is how incredibly light and soft it is. The first time I used it was actually related to that I did`t bring enough tshirts, and it was a little warmer than I thought in Poland when we were going out to eat in the evening. This top you can just as well use in Your free time as  when you exercise. This has also endured hard use and has been washed many times without losing the feminine form and fit.

I would probably say that I am extremely happy with this find and can certainly recommend it. You can see more models, colors and shop on http://www.flexfit.no. And if you are fast you get the 20% discount they have in training tops this week 19 (still a few days left!)

This post was maybe most for the girls, but I‘ll see if I can arrange some pictures to guys also eventually 🙂

 

 

3 thoughts on “*HYLETE* treningstøy/ *HYLETE* training clothes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s