*HYLETE * treningstøy for herrer / *HYLETE* training gear for men

English version further down the page

Etter en strålende 17.Mai feiring våknet vi opp til nok en solfylt dag. Som de fleste andre i byen(som ikke hadde festet for hardt kvelden før;) ) var det om å gjøre å komme seg så fort ut som mulig,man vet aldri hvor mange dager med sol man får i dette landet.

Vi tok en tur til Grorudparken som virkelig har blitt oppgradert ,og ett perfekt sted å ta en piknik,slappe av litt eller trene. Vi valgte det siste og tok noen runder med jogging og trappeløping m.m.

Tidligere har jeg skrevet om  *HYLETE* treningsklær for damer. I dag,som lovet, fikk vi også muligheten til  å ta litt bilder av noen av treningsklærne for herre.

hylete4

Hylete4b

Akkurat som med Dame kolleksjonen legger du først merke til hvor lette og elastiske plaggene er. Neste  er hvordan de ser ut på. Denne shortsen og t-skjorten kan du like gjerne bruke på fritiden som på trening.

Men for å gå litt nærmere i detaljene spurte jeg Patrik noen spørsmål for å finne ut hvordan klærne fungerte for han.

Cross-training short 1.0 (Black/Gun Metal)

Er en shorts laget spesielt for utøveren som driver med flere forskjellige ting. Den  shortsen er  kjempe elastisk og perfekt når du trener knebøy,crossfit eller andre øvelser hvor du trenger at tøyet følger deg, og ikke setter begrensninger. Lommen er smart plassert på siden. Trenger du å ha med deg tlf eller lignende på løpetur slipper du at tingene slår deg i låret hele veien. Denne shortsen blir levert med 2 års garanti! Det er så mye bra med denne shortsen at du nesten bare må gå inn å lese mer om den.

Du finner shortsen her

57368_Hylete_Cross-training_short_1_0__Black_Gun_M_1

hopp

Tri performance 2.0 tee (Vintage Black/Neon Green)

Også denne super lette trenings overdelen har faktisk 2 års garanti. Sitter lett, ledig og  sydd i en flaterende V-form. Vi testet dette tøyet under den varmeste tiden på dagen, og ett stort pluss for denne overdelen er hvor fort den tørker.

Du finner denne overdelen i flere varianter her.

54141_tri_performance_2_0_tee__Vintage_Black_Neon__1

Vil du lese mer eller sjekke ut andre modeller og farger kan du gå inn på flexfit.no for mer info.

Foto: Linda Pano

ENGLISH

After a glorious 17th of May celebration we woke up to another  sunny day. Like most others in town we got out as soon as possible. You never know how many days of sunshine you get.

took a trip to Grorudpark that has really been upgraded, and a perfect place to take a picnic, relax a bit or workout. We chose the latter and took a few rounds of jogging or stair running etc.

Previously I’ve written about * HYLETE * workout clothes for women. Today, as promised, we got the opportunity to take some pictures of some of the workout clothes for men.

Just like with the womans collection you first notice how light and elastic the garments are. Next we noticed is how they looked on. These shorts and tshirt you might as well use in your spare time as during training.

But to go a little further in detail I asked Patrik a few questions to find out how the clothes worked for him.

Cross-training short 1.0 (Black / Gun Metal)

Is a shorts made ​​specifically for the athlete who trains several different things. It was elastic and perfect when you exercise squats, crossfit and similar things. The pocket is  cleverly positioned on the side. If you Need to carry telephone or similar on your run. These shorts comes with 2 years warranty!

You can find shorts here

Tri performance 2.0 Tee (Vintage Black / Neon Green)

Also this super lightweight training top  actually comes with  a 2 year warranty. Sitting easy and free, and made ​​in a flattering Vshape. We tested this Traing top during the hottest hours of the day and a big plus  is how fast it dries.

You find several varieties here

Want to read more or check out other models and colors you can go to flexfit.no for more info.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s