Fit for fight med CrossFixe musclesoak og paste

English version further down the page

Etter mye trening og løping har jeg de siste dagene kjent at spesielt lårene og føttene har vært veldig tunge. Og jeg er ute etter en kjapp løsning da NM I sandbryting er allerede  nå på torsdag. Jeg har ikke så mye erfaring innen for denne delen av brytesporten så det er greit at alt i hvertfall kroppen er fit for fight,hvis alt annet skulle svikte 😉 Litt lett trening og massasje er jo en god idè,men er det nok? Jeg har en liten hemmlighet som gir meg  litt ekstra hjelp på veien.

cross3

CROSSFIXE MUSCLESOAK OG CROSSFIXE MUSCLEPASTE

Musclesoak fungere som ett badesalt. Oppløses i vann for at det de pleiende stoffen skal trekke lettere inn gjennom huden. Du kan bruke en teskje i ett fotbad, eller en litt større dose i ett fyllt  badekar og behandle alle de såre musklene på en gang. Med ingredienser som organisk dødehavssalt, kokosolje,kaffeekstrakt,blåbær ekstrakt ,bringebær frø olje, organsike urter m.m  er den helt naurlig og sunn å bruke. Du vil føle deg avslappet i kroppen,få en varm  og  oppfrisket følelse når du er ferdig. Du kan avslutte med CrossFixe musclepaste som har samme effekt ,og forlenger virkningen av badet,uten å gjøre deg  seig, klisseteog slipper den brennede følslsen som Tiger balsam o.l kan gi.Både soaken og pasten har en deilig og naturlig lukt.

cross1cross2

Etter selv å ha brukt disse produktene og kjent effekten . Er jeg sikker på at det er alle de spesielle og naturlige ingrediensen som gjør de anderledes enn andre lignende produkter ,og gir den ekstra effekten

Men det er jo ikke sånn at det er kun etter en hard treningsøkt du trenger en litt avslappende behandling. Jeg har en jobb hvor jeg ofte blir sliten i armer og spesielt rygg,og jeg vet at det er mange av dere som ofte har slitne føtter etter en lang dag.  Da er deilig å kunne ta ett bad eller fotbad, slappe helt av, gjør deg klar for en ny arbeidsdag,trening eller en deilig fridag.

Prisen for CrossFixe musclesoak er bare 129,- og du finner den her

CrossFixe MusclePaste får du for bare 199,- Og den kan du bestille her.

HUSK Å FÅ MED DEG KONKURRANSENE!

ENGLISH:

After much training and running, I have in recent days  especially the thighs and feet have felt very heavy. And I am looking for a quick fix ,because the Norwegian championschip  in  sand wrestling is already on Thursday. I  haven`t much experience in this part of the wrestling sport so if everything else fails at least my body is fit for fight 😉 A little light exercise and massage‘s a good idea, but is it enough? I have a little secret that gives me a little extra help along the way.

CROSSFIXE MUSCLESOAK AND CROSSFIXE MUSCLEPASTE

Musclesoak functions as a  bath salt. Dissolves in water and makes it easyer for the skin to absorb. You can use a teaspoon in a footbath, or a slightly larger dose in a filled tub and treat all the sore muscles at once. With ingredients like organic dead sea salt, coconut oil, coffee extract, blueberry extract, raspberry seed oil, organic herbs and more it`s all Natural  and healthy to use. You will feel relaxed in your body, get a warm and refreshed feeling when you’re done. You can finish with CrossFixe musclepaste that have the same effect and prolongs the effect of the bath, without making you  sticky. Both the soake and the paste have a good and natural odor.

After having used these products and experienced the effect. I’m sure there are all the special and natural ingredient that makes the different from other similar products, and provides the additional effect

But it’s not like it’s only after a hard workout you need a little relaxing treatment. I have a job where I often get tired  arms and especially  my back, and I know there are many of you who often have tired feet after a long day. Then it is wonderful to be able to take a bath or foot bath, fully relax, get ready for a new day at work, training or a great holiday.

The price for CrossFixe musclesoak is only 129, – and you can find it here

CrossFixe MusclePaste you get for only 199, – and it can be ordered here.

Foto:Linda Pano

 

7 thoughts on “Fit for fight med CrossFixe musclesoak og paste

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s