Resultat NM i sandbryting 2014 / Result Norwegian championship in beachwrestling 2014

 

English version further down the page

NM2

NM3

NM4

Da er årets norske mesterskap i sandbryting vel overstått. Vi kunne ikke vært heldigere med været,og sammen med god musikk og topp stemming ble det et svært vellykket arrangement i regi av kolboten IL. Enda mer stas ble det for meg som ikke bare dro hjem med en liten “tan”, men en GULL medalje også. Det gikk mye bedre enn forventet,og det var ikke så skummelt å bryte på sand som først antatt. Så nå får vi se hva fremtiden bringer. Jeg holder dere selvfølgelig oppdatert! Kommer også tilbake med litt mer bilder og informasjon rundt sandbryting. Visste du f.eks at sandbryting tidligere har vært en OL gren??

ENGLISH:

Well this year’s Norwegian championship in beachwrestling is now completed. We could not have been luckier with the weather ,and with good music and happy people, it was a very successful event organized by kolbotn IL. Even more fun for me was  that not only went home with a little “tan”, but a gold medal too. It went much better than expected and it was not as scary  as I  first thought. So now we’ll see what the future brings. I’ll keep you updated of course!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s