Sukker- ja eller nei?

For english please use Google transelate, english version is back next week
Det er ett lite problem jeg har drevet å tenkt på….. Når man er bortgjemt uten nett så har man tid til sånn 😉 Ungene har skolefri, det er sommer og tøylene er litt løsere kjenner jeg…. Det vil si: det blir mye kos! Jeg forsøker å være fornuftig, men det blir is og annet godt…. Også når det ikke er helg. Mitt dilemma…eller mitt spørsmål,det jeg har fundert litt på er sukker. Jeg merker at i perioder hvor jeg lar meg selv ta friheter og spiser sukker og kunstigsøtning jevnlig blir suget stort, og nedturen større. Jeg blir rett og slett litt deppa, og energien forsvinner. Jeg lurer på om jeg kan klare å kutte sukker og kunstig søtning i 3 måneder?! Innerst inne vet jeg at mest sannsynlig kommer jeg til å merke en kjempe forskjell men jeg vil jo ikke bli helt hysterisk heller. Jeg er 31 år og ønsker å kunne kose meg og nyte livet. Men vil livet mitt bli BEDRE hvis jeg kutter raffinert sukker?? Det er jo så mye annet godt man kan kose seg med , ett godt måltid, frukt, nøtter. Osv.

Så fra 1.Juli har jeg bestemt meg for å kutte sukkeret og kunstig søtning i 3 mnd. Først og fremst i bakevarer,desserter,godteri,drikke,youghert o.l går det liksom ann å leve uten sjokolade??!!

Vel i september finner vi ut av det. Og om livet var bedre før eller etter. Om jeg i det hele tatt klarer å holde meg på matta!! Jeg skal holde dere oppdatert på mine utfordringer og oppdagelser på veien. Del gjerne hvis du har noen tips eller erfaringer 🙂

20140628-170714.jpg

20140628-170925.jpg

5 thoughts on “Sukker- ja eller nei?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s