På jakt etter en “Hardhaus”!

English version further down the page

hardhausbilde

Jeg er på jakt etter en “Hardhaus”! Kanskje du er en eller kjenner en som passer følgende definisjon:

En Hardhaus er en person av mot, grus og heltemot.

De opprinnelige Hardhausene var menn som seilte de turbulente arktiske havområder i de mørke vintermånedene, trosset storm som feide menn over bord og rev skip i stykker, for å bringe mat tilbake og forsørge sine lokalsamfunn den ulendte norske kysten. Det er men av denne kaliberen som først ble kjent som “En hardaus”

Selv om begrepet er norsk, er det Hardhaus ethos universell. Fra gjetere i fjellene i Nepal til saltgruvearbeiderne i Sahara-ørkenen, du kan finne Hardhaus ånd i hvert hjørne av verden hvor menn snu motgang til seier. Hardhaus merket trekker inspirasjon fra disse mennene.

Nettbutikken www.hardhausapparel.com, selger også det norske merket “hardhaus”. Jeg er så heldig å få lov til å dele ut en pakke til 4 vinnere!

HVORDAN KAN DU ELLER EN DU KJENNER BLI EN VINNER?!

Del dette innlegget med en venn(eller fler),spiller ingen rolle hvor mail,facebook….. Send meg så ditt “hardhausbilde” og bokser str. (S-XL).Alle kandidatene blir lagt ut på http://www.lindapano.com  og 30.Juli trekker vi 4 vinnere blandt alle bildene.Send ditt bidrag til : lindapano@hotmail.no og merk mailen med “hardhaus”. Du finner mer inspirasjon i denne videoen under.

 

JEG SKAFFET EN TEST PERSON

Jeg har selvfølgelig fått noen til å teste ut disse bokserene og har kun fått positive tilbakemeldinger. Selv kan jeg jo se at fargen er super fresh….og det er faktisk super viktig(hilsen en jente)! Men jeg fikk klar melding om at dette var en kvalitets bokser , som holdt utsyret på plass. Dere som er bokser brukere vet nok hva det innebærer. God fit tilpasset kroppsfasongen. Stoffet absorberer fuktighet og holder deg avkjølt. Det var helt tydelig at  at dette var en bokser med litt høyere kvalitet. Se alle modellene her.

hardhausembalasjeSå besøk www.hardhausapparel.com for å finne ut mer om firmaet og produktene deres.

ENGLISH:

I am looking for a “Hardhaus”! Maybe you are one or know someone who fits the following definition:

A Hardhaus is a person of courage, grit and fortitude.

The original Hardhaus were but who sailed the turbulent arctic seas in the dark months of winter, braving storms that swept but across the board and tore ships to pieces, two Provider for their communities on the rugged Norwegian coast.

Although the term is Norwegian, the Hardhaus ethos is universal. From shepherds in the mountains of Nepal to the salt miners in the Sahara desert, the Hardhaus spirit can be found in every corner of the world where but the triumph over adversity. The Hardhaus brand draws inspiration from these men.

The online store http://www.hardhausapparel.com, also sells the Norwegian brandHardhaus”. I am so lucky to be allowed to give away a package to 4 winners!

HOW CAN YOU OR SOMEONE YOU KNOW BECOME A WINNER?!

Share this post with a friend (or more), no matter how facebook, emails ….. send meyour Hardhaus picture.” All candidates will be posted on http://www.lindapano.com and 30 . July we draw four winners from all the pictures. Send your contribution to: lindapano@hotmail.no and mark the email with Hardhaus”. You can find more inspiration in the video below.

I USED A TEST PERSON

I of course got someone to test out these Boxers and have only received positive feedback. Even I can see that the color is super fresh …. and that is super important (message from a girl)! But I got the clear message that this was a quality boxer, who held everything “in place”. All of you boxes users probably know what that means. Good custom fit for your body shape. The fabric absorbs moisture and keeps you cool. It was obvious that this was a boxer with a little higher quality. See other models here.

So visit www.hardhausapparel.com to find out more about the company and their products.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s