Fredagsutfordring 15.8.14

English version further down the page

Jeg håper dere har hatt en fantastisk fredag,og har en enda bedre helg i vente. Her er det full fart med trening og bursdagsfeiringer hele helgen! …… Men er  du klar for enda en utfordring? Bare en liten en … En bitteliten ting som kanskje gir deg noe ekstra……

Noen ganger kan musikk være alfa-omega for utfallet av en treningsøkt. Men har du noen gang brukt musikk for å motivere deg til å komme trening? Jeg har noen sanger jeg bruker mens jeg står å lager kaffe på morningen, som får meg i humør og gir meg energien til å komme ut døra. Jeg spillet litt høyt, men fortsatt ikke fått noen klager bortsett fra en av de jeg bor sammen med 😉 ….. Men når jeg har klart å komme meg ut døra går resten av seg selv.

Så her er min utfordring til deg:
finn en låt som får deg opp og ut for å trene i morgen tidlig. Spill den gjerne fra tlf mens du fortsatt ligger i senga…. Å ja da, jeg har gjort det også jeg 😉

Akkurat når er det Bailando fra Enrique Iglesias som vekker mine latinske gener å får meg i rette humøret.

Slapp av og nyt resten av fredagen , og god trening i morgen tidlig!

tempo

ENGLISH>

I hope you have had a wonderful Friday and have an even better weekend ahead. Here the weekend is full of  training and birthday celebrations all weekend! But …… are you ready for another challenge? Just a little one A tiny thing that might give you something extra ……

Sometimes music can be alphaomega for the outcome of a workout. But have you ever used music to motivate you to get out the door and do your morning training? I have some songs that I use as I  make coffee in the morning, that gets me in the mood and gives me the energy to get out the door. I play a little loud, but still not received any complaints except one from  the people I live with😉 .. But when I managed to get out the door the rest goes by itself.

So here is my challenge to you:
find a song that gets you up and out to train in the morning. Play  from the phone while still in bed if you have to . Oh yes, I‘ve done it too 😉

Just now its Bailando by Enrique Iglesias that arouses my Latin genes and gets me in the right mood.

Relax and enjoy the rest of Friday and and have a great work out in the morning!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s