Dørstokkmila

 

Dørstokkmila

Etter en lang ferie var jeg endelig tilbake på Oslo bryteklubb i går! Selv om det ikke virker slik har det vært hardt å komme inn i vante rutiner igjen. Vi har hatt en utrolig fin sommer og inne treninger har ikke vært så fristende. Men så kom jo grå været ….heldigvis(?)….. og ett lite puff i rumpa….

DØRSTOKKMILA

Det er mange som sliter med den om dagen… så du er ikke alene! Men start lett,og resten vil komme av seg selv. Det er fortsatt ikke for sent å melde seg på noen av høstens begivenheter….. kanskje det kan være litt ekstra motivasjon til å ta tak i saken og komme seg på trening.

HVA SKJER I OSLO

SEES VI DER???

FOR DE MINSTE

For de små (fra 6 år) begynner Oslo bryteklubb med bryteskole denne høsten også. Her får de innføring i de grunnleggende grepene og akrobatikk gjennom lek. God kroppskontroll og selvtillitt kommer som en bonus 🙂 Send meg gjerne en melding hvis du har noen spørsmål. Oslo bryteklubb holder til på Kalbakken i Oslo.

Mail: lindapano@hotmail.no

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s