Lat sier du?

English version further down the page

(Sponset)

Å nei da! Det har kanskje vært litt stille på denne fronten….men frykt ikke! Jeg kan love at kalender for 2015 allerede er i ferd med å fylle seg opp. Kanskje greit å gi beskjed til  familie og venner at det er på tide å booke tid hvis de vil se oss neste år 😉  

SÅ HVA SKJER ??

Jo de siste ukene har jeg sammen med sponsorer vært så heldig at jeg har fått trent 5 jenter som vil finne den gamle formen på nytt. To ganger i uken har vi møttes på dagtid, og testet både kondisjon og styrke. Hvor stor fremgang de har hatt gjenstår å se.

Mange av disse øvelsene og treningsprogrammene skal jeg snart dele med dere i ett mer inngående innlegg.

ALT BLIR SÅ MYE ENKLERE NÅR VI HAR DET GØY…..eller??

 

Heldige jenter som fikk med seg en  haug med goodies :

goodies

Roo`bar finner du hos www.sunnsnack.no // Arctic Paws naturlig godt for barn..(og voksne;)) finner du her www.rentliv.no // Praktisk  alovera drikk finner du her // T-skjorter fra Casa Garcia sports Outlet  og smoothie bar på Kalbakken.

ENGLISH:

Oh, no! It might have been a bit quiet on this front … but fear not! I can promise that calendar for 2015 is already starting to fill up. Maybe okay to notify  family and friends that it is time to book time if they want to see us next year;)

SO WHAT’S ??

The recent weeks I along with Sponsors been so lucky that I have been trained five girls who want to find the old form again. Twice a week we have met during the day, and tested both cardio and strength. How much progress they had remains to be seen.

Many of these exercises and training programs shall I soon share with you one more inbound posts.

EVERYTHING IS SO MUCH EASIER WHEN WE HAVE FUN … ..or ??

One thought on “Lat sier du?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s