En dag nærmere……

English version further down the page

Det var ikke så lenge siden jeg kunne telle 365 dager til neste EM. De siste to ukene har vært som en tåke og plutselig står vi her… En dag til hjemme ,så er vi på vei. På vei til EM i Litauen. Hvor ble det av alle de 363 dagene??

lindaogrikke

EN 18 TIMERS DAG

Dagen i dag har vært ufattelig lang. Svært innholdsrik må jeg tilføye,men  jeg sitter her nå å  kjenner jeg senga kalle. 18 timer med lite mat og drikke er ikke særlig motiverende…. også når du har 2 kg igjen å ta av før lørdag.

GOD MORGEN NORGE

Morningen startet kl 5.00 til noe helt annet en hva jeg ville kalle en god morgen. Regn og kun en kopp kaffe til frokost. Ned til sentrum hvor det var inn i sminken og gjøre seg klar for ett lite innslag om sumo bryting. Det er jaggu ikke hver dag du får se jenter bryte sumo på norsk tv. Håper dere likte det?! Litt artig var det jo selv om det gjør ikke noe om jeg slipper å gjøre det igjen 😉

MakeupPåtv

Etter jobb var det bare å innse at her måtte noe gjøres. Så opp i badstua med meg. God og varm skal jeg legge meg nå. Vi får håpe at kroppen fortsetter å jobbe og det ikke er så mye igjen i morgen tidlig. Eller vil dette bli den første gangen jeg bommer på vekta?? Det håper jeg virkelig ikke!!

ENGLISH

It was not so long ago I could count 365 days until the next European Championships. The last two weeks have been like a fog and suddenly we stand here … One more day at home, so we are heading. On the way to the European Championships in Lithuania. Where did all those 363 days ??

A 18-HOUR DAY

Today has been unimaginably long. Very rich, I must add, but I sit here now I can hear the bed call. 18 hours with little food and drink are not particularly motivating …. also when you have 2 kg left to take off until Saturday.

GOOD MORNING NORWAY

The  morning started at 5:00 tosomething  completely different than what I would call a good morning. Rain and only a cup of coffee for breakfast. Down to the city center  where it was rushed in to makeup to get ready for a little tv show about sumo wrestling. It is not every day you get to see girls  sumo wrestle on Norwegian television. Hope you liked it ?!

After work it was  straight to the  sauna. Good and warm I am going to bed now. I hope that the body continues to work and there is not much left in the morning. Or will this be the first time I miss  my weight ?? I really hope not!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s